Mortensen Konsult AB har under de senaste 11 åren bidragit till tillväxt i många företag och organisationer. Detta är bekräftat i flertalet utmärkelser och referenser – vi får idéer och tankar att bli verklighet!

Vi kommer fortsätta utveckla idéer till bolag, ta stagnerade företag till företag med tillväxt, hjälpa ledare och chefer att bli bättre ledare och chefer och verka för personlig utveckling som huvudspåret i visioner, strategier, handlingsplaner och aktivitetslistor.

Vår roll som konsult efterfrågas av kunder som önskar resultat genom mod och tydliga målbilder. Vi vill jobba med företag och organisationer som vill utvecklas istället för att avvecklas, som vill framåt tillsammans med sin personal och inte är rädda för se sanningar på nya sätt. Vi hjälper er att leda, ni måste vilja fullfölja processen – vi som konsulter ska inte finnas där för alltid!

Vi har haft nöjet att arbeta med en rad olika företag, nedan hittas ett kollage med bilder samt beskrivning om ett urval av våra tidigare klienter.